Ово је секретарица „најсиромашнијег председника на свету

Policymic.com
Ово је секретарица „најсиромашнијег председника на свету

Хосе „Пепе" Мухика је познат као „најсиромашнији" предсjедник на свијету. Одбио је да буде смјештен у предсједничкој палати већ живи на својој фарми. И таман када смо помислили да више не може да нас изненади, на интернету се појаве фотографије једне од његових секретарица.

Мухика је провео године у затвору због својих ставова а након што се повуче са предсједничке позиције планира да усвоји тридесеторо дјеце која ће живјети на његовој фарми. Са друге стране, интернет је открио да ексцентрични предсједник има и прилично згодну секретарицу која ради за њега.

Упознајте Фабиану Леис – једну од предсједникових секретарица и успјешну манекенку.

Леисова ради за предсједништво већ 10 година и служила је под влашћу три предсједника, али ипак није одлучила да остави каријеру модела по уласку у јавну службу.

Прошле године била нашла се на постеру једог произвођача аутомобила а чак је и нага позирала за његов календар.

Леисова је изјавила да је календар одлично примљен од стране њених колега као и самог предсједника који ју је задиркивао због тога.

Хосе Мухика 90 одсто своје плате даје у добротворне сврхе. За себе задржава 1.250 долара. Легализовао је марихуану, геј бракове и абортус а у народу га зову "најсиромашнијим предсједником на свијету".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана