Откривен разлог раскида најпознатијег пара на свијету

Агенције
Откривен разлог раскида најпознатијег пара на свијету

Судећи према наводима португалских медија, главни узрок несугласица у вези фудбалера Кристијана Роналда и манекенке Ирине Шајк била је његова мајка…

Прије пар дана осванула је вијест да је вези славног фудбалера Кристијана Роналда и руске манекенке Ирине Шајк дошао крај, а сада је први пут откривен и потенцијални узрок пуцања њихове везе. Како пише "Дејли Мејл", до раскида је дошло јер Ирина није жељела да присуствује рођенданској журци његове мајке Марије Долорес дос Сантош Авеиро, па је међу њима избила жестока свађа.

"Кристијано је са Ирином отишао у Дубаи, а планирао је да сврати у Мадеиру како би посјетио своју мајку која је славила 60. рођендан. Ирини се, међутим, није ишло. Сасула је увреде на рачун Долорес, али је он стао на страну своје мајке. То је, уједно, била кап која је прелила чашу јер се у посљедњих пар мјесеци ионако нису баш најбоље слагали", наводи један извор близак фудбалеру.

Њих двоје, наводно, толико су се посвађали да је Роналдо провео новогодишње вече само са својим сином.

"Ирини је врло сметало што Роналдо увијек на прво мјесто ставља своју мајку. Током једне од скоријих посјета Мадриду чак је одсјела у хотелу због Долорес. Главни проблем је што Долорес сматра да Ирина није одговарајућа жена за њеног сина", додао је. "Одувијек је жељела да Кристијанова будућа партнерка буде жена које ће преузети њену улогу, и о њему бринути подједнако добро као она".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана