Оља бијесна на будућу свекрву

Aгенције
Оља бијесна на будућу свекрву

Водитељка Оља Црногорац је искористила "Твитер" да се обрачуна с будућом свекрвом. Она је поручила извјесној госпођи Вери да њу и њеног сина остави на миру, пишу српски медији.

- Госпођа Вера би требало да схвати да њен син Д. П. има 34, а не 14 година и треба да сјаше с његовог живота и мог "Твитера"! Хвала, мамице - написала је Оља.

Такође, на њеном профилу није могуће наћи ни оно што јој је будућа свекрва написала, стога је и даље непознато шта је толико изнервирало Црногорчеву да крене у јавни обрачун с мајком свог дечка. Биће да госпођа Вера не прихвата Ољу за снајку.

Објављено је да Оља ужива у љубави с Душаном Петровићем, брокером који каријеру гради у Лондону. Атрактивна водитељка се до сада ниједном није огласила поводом своје љубави, која, према причи њеног блиског окружења, претендује да прерасте у брак.

Очигледно да се с тим не слаже мама Вера и да своје противљење да јој Црногорчева уђе у фамилију открива свима, али није очекивала да ће бити прозвана. Оља никоме не остаје дужна, па ни жени која је родила човјека којег воли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана