Огњена музика спасила од дроге

Aгенције
Огњена музика спасила од дроге

Огњен Бегенишић, такмичар у "Х фактору", шоу-програму који у Србији реализује продукција МБК, за себе каже да је рок суперстар, а захваљујући љубави према музици, успио је да се спасе од тешког порока, пишу српски медији.

Овај талентовани младић годинама се дрогирао, а послије успјешног лијечења у Црној Реци, већ седам година води нормалан живот, као музичар и студент дефектологије. У првом кругу најпопуларнијег пјевачког шоуа, у којем се представио са својом новом пјесмом "Једина љубави", за коју је снимио и спот, добио је "да" од сва четири члана жирија.

- Средина у којој живим дуго ме није прихватала и признавала као музичара, иако снимам песме и певам по кафићима. То ме је тиштило, зато сам се, између осталог, пријавио за "Х фактор", да докажем свима да знам да певам и да вредим, да сви увиде да је музика мој живот и да ме одржава у животу - каже Огњен. Бивши наркоман прича како је упао у зачарани круг.

- Дрогу сам почео да конзумирам веома рано, почетком средње школе. Испочетка је то била трава, таблете у комбинацији с алкохолом... Нисам ни трепнуо, а већ сам био навучен на хероин! Узимао сам га четири године. Постојали су периоди када сам га ушмркавао, да бих ускоро прешао на иглу, па се "скинем" на месец-два, па опет у зачарани круг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана