Новосађани не маре за Дорис

Aгенције
Новосађани не маре за Дорис

Хрватска пјевачица Дорис Драговић није продала више од петсто карата за свој осмомартовски концерт у новосадском Спенсу, због чега су организатори били принуђени да њен дуго најављивани "спектакл" измјесте у малу дворану, чији је капацитет око три хиљаде мјеста, пишу српски медији.

За разлику од ње, Лепа Брена не мора да брине, јер се за њен концерт на Дан заљубљених, 14. фебруара, тражи карта више, па је у поређењу с тим фијаско хрватске пјевачице још очигледнији. Организатори су видјели да нема интересовања за концерт Дорис Драговић у Новом Саду.

За два мјесеца агресивне кампање продала је само петсто улазница, што је запањујуће мало и из тог разлога одлучили су да концерт премјесте у малу дворану. Ако карте буду наставиле да се продају овим интензитетом, питање је да ли ће и мала дворана бити попуњена - наводи добро обавијештени извор.

Како даље сазнајемо, на скандалозно слабу продају улазница утицала је и цијена, која је заиста висока, а креће се од 1.500 до 3.000 динара. С обзиром на то да је Драговићева у свој џеп стрпала 40.000 евра унапријед, њу вјероватно уопште и не брине да ли ће организатори пући јер је она у сваком случају профитирала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана