Нови Северинини секси снимци с јахте?

telegraf.rs
Нови Северинини секси снимци с јахте?

Хрватска музичка звијезда наводно планира да на суду прикаже видео-материјале на којима она и Милан размјењују њежности

Северина Вучковић и Милан Поповић већ извјесно вријеме "воде битку" на суду, пише Телеграф.

Наводно, српски бизнисмен је од пјевачице и њеног менаџера Томислава Петровића тражио је поврат своте од 308 хиљада евра, како тврди, је уложио у каријеру хрватске музичке каријере.

Поповић је израчунао да је на Северину потрошио милион евра, а двије трећине наводног дуга јој је опростио.

Како наводи овај дневни лист, адвокат пјевачице Дарио Будимир донио је у судницу велики број списа, па је судија дала довољно времена Милановом заступнику да их проучи.

У њима се наводно налазе докази да су пјевачица и бизнисмен били у вези три године, што је довољно да се њигов емотивни однос третира као брачна заједница. Ако успије у тој намјери, Северина би могла да тражи пола имовине које је Поповић стекао у то вријеме.

Такође, пјевачица жели да на суду покаже и видео-снимке којима ће доказати да су она и Милан били у вези много дуже него што бизнисмен тврди. На тим снимцима, наводно, види се како се пар грли и љуби на Бријунима. Северина, наводно, планира да прикаже снимке на коме Милан и она размјењују њежности на његовој јахти Цоппер.

Како се наводи, Поповић је истакао да су он и Северина били у у вези само годину дана и да је њихова романса завршила прије него што је рођен њихов син Александар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана