Нови дечко Ане Ивановић - успјешан, богат, галантан, ...

Агенције
Нови дечко Ане Ивановић - успјешан, богат, галантан, ...

Након веза са тенисером Фернандом Вердаском и голфером Адамом Скотом, Ана Ивановић има новог изабраника. У питању је 26-годишњи Марк Стилитано, који је рођен у Великој Британији а живи у Монаку.

Стилитано је син богаташа који се баве продајом елитних вила на Азурној обали, а иначе ради у фирми "Бомбардиер", која производи авионе и јахте и има представништва у 25 свјетских земаља. 

Новак Ђоковић је од компаније у којој Стилитано ради на поклон добио авион и од тад се њих двојица интензивно друже, а предузетник је чест гост у ложи српског тенисера. Заједно су љетовали у Црној Гори, а управо је Ноле упознао Ану са Марком, па су се убрзо зближили и започели романсу.

Фотографи су их ухватили како на забаченој плажи у Мелбурну размијењују загрљаје и пољупце, мада ниједно од њих двоје није јавно признало да су заједно.

Атрактивни Британац је неколико пута био у Србији, а велику пажњу је привукао на дорћолском турниру Сербиа опен, где се спријатељио и са Нолетовим родитељима.

Занимљиво је да се Стилитано и сам бавио тенисом, али је одустао након лошег пласмана на ATP листи. Такође воли поло и голф, као и вожњу мотора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана