Њена мршавост је почела да забрињава многе

Aгенције
Њена мршавост је почела да забрињава многе

Страни медији су након појављивања глумице Кире Најтли на премијери филма "Begin Again " били запрепашћени колико је изгледала мршаво и исцрпљено.

Глумица Кира Најтли појавила се у упечатљивој хаљини на црвеном тепиху Трибека филмског фестивала гдjе се премијерно приказао филм "Begin Again" у ком глуми са пjевачем Адамом Левином.

Кирин изглед забрину је многе.

"Изгледала је премршаво и испијено. Њено лице је постало кошчато, а брада јој је због мањка килограма толико дошла до изражаја", рекао је један извор.

Овакав глумичин изглед није ни мало дjеловао атрактиван, а своју танку фигуру глумица је покушала да сакрије хаљином тешког материјала која је била савршен избор за њу.

Иако се неколико пута нагађало да Кира пати од поремjећаја у исхрани, глумицу јако погађају новински чланци у којима пише како је драстично смршала.

Једном приликом Кира је рекла како не би могла да изведе све те акционе улоге, да је болесна, и да све те гласние могу лоше да утичу на њену каријеру.

Глумица је признала како има пуно искуства са анорексијом јер су њена бака и прабака патиле од ове болести те то није нешто што би узела здраво за готово.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана