Нивес Целзијус: Дино и ја још увијек живимо заједно

Aгенције
Нивес Целзијус: Дино и ја још увијек живимо заједно

Нивес Целyијус каже да се она и њен супруг фудбалер Дино Дрпић за сада не разводе. Старлета је за хрватско издање магазина "Стори" истакла како папире за развод ни Дино ни она нису поднијели али да је тачно та Дину смета њено провокативно појављивање у јавности. Ипак, потврдила је како са супругом и даље живи заједно.

 - Њему је моја голишава појава у медијима одувијек сметала. Увијек је био јако љубоморан - рекла је Нивес за "Стори" и додала као сви имају неке мане.  

- Има вјероватно доста тога што ми је сметало код њега, али опет има превише тога што поштујем и волим на њему. Дино ће увијек бити љубав мог живота како год ми завршили. Динова је једина мана то што је превише добар и што је увијек гледао како да угоди свима и био будала за себе - тврди Нивес и додаје како финансије нису разлог њихових размирица.

- То су глупости. Заиста нисам једна од оних жена којима је новац примаран за срећу. Нас двоје још живимо на истој адреси - закључује Нивес која је у браку са Дином седам година, а заједно имају ћерку Ташу (4) и сина Леона (6).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана