Ништа од вјенчања у Версају

Агенције
Ништа од вјенчања у Версају

Од како су се вјерили, непрестано се прича о локацији на којој ће се одржати вјенчање ријалити звијезде Ким Кардашијан и репера Кањеа Веста. На њихово велико разочарење, вјенчање неће моћи да се одржи у Версају...

Прошлог викенда, пар је посјетио Париз и Версајски дворац како би се договорили око планова за вјенчање. Међутим, како наводи извор за "Radar Online " представници Версаја су одбили жељу славног пара да се у дворцу одржи вjенчање.

Овај велелијепни дворац саграђен је још у 17. вијеку и био је дом многих француских краљева. Означен је као једна од најљепших и најелегантнијих двораца на свијету. Само дио његове унутрашњости предвиђен је за одржавање свечаних догађаји.

Међутим, познатом пару је речено како дворац није мјесто за вјенчања и да би то било превише нападно и узнемирујуће како за посјетиоце тако и за особље дворца.

Ким и Кање су јако разочарани јер су жарко жељели да им се вјенчање одржи на тако важном мјесту, међутим настављају да траже другу дестинацију која ће им пружити, како комфор и елеганцију тако и приватност и сигурност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана