Нисам мршава, а ни плус-сајз, шта сам?

Агенције
Нисам мршава, а ни плус-сајз, шта сам?

Двадесетседмогодишња Мајла Далбезио постала је једно од заштитних лица куће Келвин Клајн, а сам назив кампање најбоље описује њен статус у моделингу: Perfectly Fit.

Сама чињеница да се један тако велики бренд заинтересовао за њу био је важан тренутак за њу. Мајла је чак признала да је заплакала када је добила понуду. Ипак, једна ствар јој није била јасна – да ли су је унајмили у својству обичног или плус-сајз модела?

"Све ми је то јако збуњујуће јер спадам у крупније дjевојке. Сигурно је да у модном свијету нисам најкрупнија, али сам дефинитивно крупнија од модела са којима је Келвин Клајн радио, па ме је то мало плашило", изјавила је.

Иако није знала шта да очекује током ове сарадње Мајла има само ријечи хвале за познати бренд и тврди да је нико није погледао попреко приликом снимања због чега се осјетила веома прихваћено.

Занимљиво је да бренд Келвин Клајн није правио велику буку око колекције доњег веша намењене крупнијим женама. С друге стране порука коју шаљу да је то заправо „савршено фит" је више него похвална.

"Нису дизали буку око тога јер не желе да акцентују да су плус-сајз дјевојке нешто много другачије од мршавица", рекла је она додајући да и порет тога што су плус-сајз модели у тренду, постоји велика дискриминација у модном свијету, па им и нису баш свуда отворена врата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана