Нина славила без Бранислава

Агенције
Нина славила без Бранислава

Водитељка пјевала на дочеку Српске нове године на Копу, док су јој муж Бранислав Лечић и син Лав били у Београду, пишу српски медији.

Нина је уживала у коктелима и кубанској музици прије свог наступа. Нина Радуловић Лечић наступила је на Копаонику у хотелу "Гранд" за дочек Српске нове године. Познатој водитељки умјесто сина Лава и супруга Бранислава друштво је правио члан њеног бенда, којем је показивала слике свог јединца, који је с татом остао у Београду.

Иначе, она је приредила одличан штимунг, а бројни гости луксузног хотела провели су фантастично вече уз домаће и свјетске хитове. Нина се већ сутрадан вратила кући, а они који су остали на српској планинској љепотици у "Гранду" могу се веома добро загријати послије скијашког дана у популарном "Хавана бару". Током цијеле зимске сезоне за одличну забаву задужен је популарни кубански бенд, који уживо изводи прави латино перформанс, а понуду употпуњује изузетна селекција вина и кубанских цигара. Многе познате личности радо се препуштају атмосфери по којој је познат овај клуб.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана