Нина Морић је психички нестабилна

Aгенције
Нина Морић је психички нестабилна

Након што је позната манекенка Нина Морић на италијанској телевизији оптужила свог оца да ју је као дијете злостављао, проговорио је њен отац, али и њен теча, психијатар Славко Сакоман.

Нина Морић је на италијанској телевизији оптужила свог оца да ју је злостављао као дијете и тиме је шокирала своју родбину, јер ове детаље нису знали ни њени најближи. Многи су се запитали зашто бас сада разоткрива своју интиму.

Отац Марко Морић не може да се опорави од овакве изјаве рекавши како је то велика лаж и не зна какав се то лом догодио у њој.

О Нини Морић је проговорио и њен теча, иначе познати загребачки психијатар др Славко Сакоман.

"Јако сам се изненадио када сам прочитао шта је рекла о свом оцу. О томе заиста нисам ништа знао. Нина је млада дјевојка која има своје емотивне ломове и осцилације. Несрећна догађања у животу терају људе да за то увијек траже неки разлог," рекао је за Глорију.

Подсјетимо, Нина Морић је, у шокантном интервјуу за италијански Канал 5, отворено говорила о траумама из дјетињства, за које нису знали ни неки од њених чланова породице.

"Због насиља које сам трпјела од стране оца често сам као дијете завршавала у болници. Да бих побјегла од физичког и сексуалног насиља, одлучила сам да одем из Хрватске чим сам добила прилику. То је оставило траг на мени. Читав живот сам због тога имала проблема с мушкарцима. Те је односе обиљежило управо ружно и насилно дјетињство с мојим оцем. Као дјевојчицу ме је силовао", рекла је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана