Николина Пишек: Мој порно снимак не може да процури!

24sata.hr
Николина Пишек: Мој порно снимак не може да процури!

Водитељка је рекла да њен порно снимак не може да процури јер ни не постоји као и да је њен највећи квалитет то што је добра, искрена пријатељица.

Позната хрватска водитељка Николина Пишек, открила чиме ју је вјереник Видоје изненадио, има ли порно снимак, која јој је највећа мана и како се носи с ћеркиним пубертетом. 

- Свадба је у септембру. Датум још усаглашавамо са хотелом који треба примити све наше званице којих је сад већ стотинак. Са доњим вешом се нећу баш оптерећивати превише јер претпостављам да се прва брачна ноћ неће ни догодити. Ја мислим да се неће конзумирати, ја бих искрено вољела да не, надам се да ћемо бити толико дрвени и обамрли да то напросто неће имати смисла. Мислим да свадба на којој се конзумира прва брачна ноћ није добра свадба -  рекла је 39-годишња водитељка.

На питање да ли воле она и вјереник Видоје Ристовић (37) секси игрице, Николина је одговорила да се воле и закључила да из тога штошта произлази. 

- Мој највећи порок су гумене бомбоне. Док сам снимала у Београду стигла ми је врећа од пет килограма гумених бомбона од мог драгог - рекла је водитељка. Она је још рекла да њен порно снимак не може процурити јер ни не постоји као и да је њен највећи квалитет то што је добра, искрена пријатељица.

- Моја највећа мана је наивност, баш сам Алиса у земљи чуда. Доста сам затворена и неприступачна. Не вјерујем људима који се отварају на прву лопту и мени прилазе прелако - рекла је она. На питање како се носи с ћеркиним пубертетом, рекла је: 

- Ћерка ми је одраслија и зрелија особа од мене саме. Имамо врло приступачан и пријатељски однос.

Николина је додала да би подржала ћерку Хану уколико би јој једног дана довела дјевојку на врата и рекла да је заљубљена.

- Боже мој, на крају би то било тако. Што год да учини и мисли да је за њу исправно ја бих то подржала", закључила је водитељка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана