Николина и Саша заједно и у пјесми

Aгенције
Николина и Саша заједно и у пјесми

Младе звијезде "Гранда" Николину Ковач и Сашу Капора, осим емотивне везе, однедавно спаја и заједничка пјесма "Експлозија", коју су публици представили у емисији "Гранд шоу".

Аутори пјесме овог љубавног пара су Дивна и Бојан Васић, а Капор и Ковачева ће за неколико дана за свој дует снимити и спот, за који Николина тврди да ће бити јединствен.

- Морам да признам да су нас повезале пре свега енергије и гласови, а потом и емоција уз коју смо на адекватан начин изнели песму!

Она је потпуно у поп фазону.

- После промоције у емисији "Гранд шоу" очекује нас и снимање спота, који ће свакако померити границе на нашим просторима - рекла је Николина.

Иначе, ове двије звијезде "Гранда" су од јуна у вези. Сев се открило када су једне вечери уживали у друштву осталих VIP личности које су се у оквиру "вечери пријатеља" окупиле на једном београдском сплаву. Када је један дечко покушао да се приближи младој певачици, Капор му је ставио до знања да је она заузета.

Игром случаја Саша Капор поново је нашао дјевојку која се зове Нина, и опет је то дјевојка која је у више наврата у медијима довођена у везу с водитељем Владом Станојевићем.

Познато је да је Капорова сада већ бивша дјевојка Нина Божић прије њега била управо с Владом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана