Николија са ожењеним, Реља покриће

Агенције
Николија са ожењеним, Реља покриће

Посљедњих неколико дана много се писало о томе да су млада пјевачица Николија Јовановић и члан састава "Елитни одреди", Реља Поповић, прије извјесног времена упловили у љубавну везу и да тренутно заједно уживају у Доминиканској Републици.

Међутим, један од таблоида у Србији доноси информацију да је заправо ријеч о неистинитим информацијама, те да је Николија сама пласирала ову причу да би заштитила своје име и углед јер је већ три мјесеца у вези са ожењеним мушкарцем.

Наводно, Реља и она имају само истог менаџера.

- Овде сам са другарицом која је анонимна и не жели да се слика - било је све што је жељела Николија да прокоментарише када јој је постављено питање са ким ужива у Доминикани. Иначе за кћерку Весне Змијанац се по београдским кулоарима прича да је у вези са једним моћним полицијским функционером, те да је због тога на интимном мјесту недавно истетовирала и пиштољ. Како је овај господин ожењен она ту везу крије као змија ноге. Од када је раскинула са бившим дечком који живи у Америци, Николија води активан ноћни живот и углавном је у женском друштву. Новог партнера још није показала јавности, а кажу да га крије и од мајке Весне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана