Николија и Реља бјеже на Букуљу

Агенције
Николија и Реља бјеже на Букуљу

Николија Јовановић и Реља Поповић спаковали су кофере и за неколико дана запутиће се на Букуљу, гдје ће у наредном периоду боравити.

Пјевачица, која је у трећем мјесецу трудноће, и њен дечко, бивши члан групе "Елитни одреди", одлучили су да напусте престоницу како би пронашли мир и припремили се за будућу улогу родитеља.

- Николијина мајка Весна Змијанац је кћерки и зету уступила кућу да би се тамо склонили од папараца, који их прате у стопу. Заједно су закључили да је најбоље да оду на Букуљу, где поред чистог планинског ваздуха Николија може да се у потпуности опусти, што је у граду немогуће. И Весна је годинама мир проналазила на планини код Аранђеловца и ретко кад је долазила у Београд. Реља ће све време бити уз њу, у град ће долазити само када буде имао обавезе, док ће их Весна повремено обилазити - говори добро обавијештен извор, а преносе медији у Србији. Јовановићева и њен изабраник пут Шумадије кренуће у понедјељак. Јовановићева је прошле недјеље одржала посљедњи наступ, након ког је и званично отишла на трудничко боловање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана