Николићева у љубавном троуглу

Агенције
Николићева у љубавном троуглу

Ана Николић има двије тајне везе - с рукометашем Владом Мандићем, а однедавно и с бившим дечком Гоге Секулић, Новосађанином Миланом Човићем!

Како пишу српски медији Ана и Милан, који је десет година млађи од ње, изнајмили су станове у згради која је у Владином власништву, и у којој он сам живи, тако да су све троје комшије, што цијелој причи даје додатни шмек.

- Ана је с Мандићем већ неколико месеци, али то обоје крију. Недавно се у ту везу умешао и трећи мушкарац - Човић, који се пре две године са Секулићевом забављао три месеца  - каже наш одлично обавијештен извор и додаје:

- Ана се много заљубила у Мандића, али и с Миланом јој је лепо!

Како кажу упућени, популарној пјевачици Мандић није сигуран јер и сама зна да је слаткорјечиви швалер, па јој је Човић сигурнија прилика, с обзиром на то да дуго прижељкује да уплови у мирну луку.

Ана, кажу, засад све држи под контролом. Веома је пажљива кад се виђа с неким од њих двојице, обраћа пажњу кад је ко у згради. Њих двојица се иначе познају и поздрављају кад се сретну на степеништу. Ипак, и не слуте да дијеле постељу са истом дјевојком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана