Ненад раскинуо дугогодишњу везу

Aгенције
Ненад раскинуо дугогодишњу везу

Иако су многи очекивали да би ускоро могли да објаве вјеридбу, репер Ненад Алексић Ша и његова дјевојка Дарија окончали су своју везу. Како пишу српски медији његовој, сада већ бившој, дјевојци све више је сметала његова популарност и обавезе око посла, због чега су се често свађали, па су на миран начин одлучили да се растану.

- Истина је да смо раскинули. Није нам ишло заједно и одлучили смо да је најбоље да се растанемо - изјавио је пјевач поводом  градских прича које данима колају српском престоницом.

Дарија и Ша први пут су раскинули послије реперове одлуке да учествује у ријалитију "Фарма", помирили су се оног тренутка када је Неша напустио имање у Лисовићу и када га је млада дјевојка сачекала у студију. Ипак, свађе су се наставиле због Ненадових обавеза након ријалитија, а како се писало неколико пута је и просио, али је Дарија то одбијала јер је сматрала да је јако млада за такав корак. Репер је у посљедње вријеме веома заузет око својих пословних обавеза, а тренутно заједно са Катарином Живковић промовише њихов спот за пјесму "Љуби ме" која је за кратко вријеме постала велики хит.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана