Немеш у Великом брату са Самантом Фокс, Маријана код куће!

Блиц
Немеш у Великом брату са Самантом Фокс, Маријана код куће!

Никола Немешевић (24) поново ће ући у кућу Великог брата, али овог пута као VIP учесник. Оперски пjевач прославио се прије две године кад се у Великом брату заљубио у Хрватицу Маријану Чврљак (29).

Она је тада побједила и освојила награду од 104.700 евра. Пет година старија Маријана, која је и даље у вези са Немешом, како је сама рекла, потрошила је сав новац. Нагађа се да је управо то разлог његовог уласка у кућу на Кошутњаку.

Маријана и Немеш након изласка из куће живјели су у Загребу и Београду. Тренутно су у Србији јер Немеш ради као синхронизатор цртаћа и документараца. Иако је његова пјесма "Знам тај смешак" обарала рекорде на Јутјубу док је био у кући Великог брата, Немеш након изласка из куће ипак није остварио најављивану каријеру. 

Сва је прилика да ће се у „VIP Великом брату" наћи и Саманта Фокс! Музичка звијезда из осамдесетих, која је већ боравила у Србији прије шест година на додјели Мелка у Чачку, гдје ју је дочекао Веља Илића, преговара с продуцентима о учешћу у ријалитију.

- Као што је случај са свим великим звездама, и са Самантом преговори трају већ неко време. Чак се шушка да је то разлог што продуценти нису објавили званичан датум почетка шоуа - каже наш извор и додаје:
- Она је 2007. године већ била у Србији и одушевљена је нашим менталитетом, тако да јој не би био проблем да се уклопи међу људе овде.

Иначе, продукцијска кућа „Имоушн" је прије пет година довела у Србију пјевачицу Анастазију, која је наступила као гост у „Операцији Тријумф", па не би било велико изненађење кад би успјели да доведу још једну свјетску музичку звијезду. 

Весна де Винча такође је један од будућих  станара куће Великог брата. Власница компаније „Мис YU" прихватила је позив организатора за учешће у шоуу како би вратила дугове. Привукла ју је висина хонорара, а друштво ће јој правити и бивша мисица Сања Папић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана