Неда Украден викала на продуценте шоуа

Агенције
Неда Украден викала на продуценте шоуа

Како се музички шоу "Твоје лице звучи познато" ближи крају, продукција је већ почела да додјељује имитације које ће бити извођене у полуфиналу, због чега је Неда Украден направила скандал када је чула да ће она имитирати Лучана Паваротија.

Како пишу медији у Србији, пјевачица је, када је сазнала да треба опет да се нађе у мушкој улози, почела да виче на организаторе и да пријети да ће напустити шоу ако јој не додијеле неку секси улогу.

- Када је извукла Паваротија почела је да виче, питала је да ли јој намерно дају мушке улоге и тако је саботирају. Говорила је да јој је доста тога да глуми колеге. Дуго се расправљала са продуцентима и претила да ће, ако не промене одлуку, напустити шоу, а они нека објашњавају медијима и публици зашто и како је до тога дошло. Викнула је: "Нећу, бре, више да будем Шабан, Павароти, хоћу да будем, рецимо, Мадона". Баш је била љута! Остало је да продуценти размисле и виде шта ће урадити о питању Недине имитације - рекао нам је добро обавијештени извор. Ово није први пут да се пјевачица побунила због имитације, а бије је глас да се у такмичењу понаша надмено и стално захтијева привилегије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана