Неда Украден: Срам вас било, изиграли сте ме

Агенције
Неда Украден: Срам вас било, изиграли сте ме

У полуфиналу шоуа „Твоје лице звучи познато",Неда Украден је демонстративно напустила снимање.

Наиме, пјевачица је била револтирана пропустом водитељског пара, када су је грешком прозвали да изађе на бину као финалиста, али су јој убрзо рекли да се није пласирала даље, па је направила хаос у бекстејџу, пише Ало.рс.

"Неда је била бесна као рис! Излетела је из студија као фурија. Иако су колеге покушале да је зауставе и објасне јој да снимање још није готово, Неди није падало на памет да се врати на сцену. Баш је била разочарана. Чак су јој из организације рекли да програм траје најдуже још два до три минута, на шта је она једном од њих одбрусила да је, што се тиче ње, шоу завршен. Чак је прокометарисала да је ружно да је тако понижавају на сцени, прво је позову као финалисту, а онда јој кажу да за њу нема места у финалу. Гласно је повикала: 'Срам вас било, једну Неду сте нашли да изиграте' " изјавио је извор који се нашао на лицу мјеста, и додао:

"Није јој било ни свеједно када је видела колики је број гласова гледалаца добила. Ту ништа претерано није коментарисала, али се и по њеном изразу лица и ставу видело да јој није баш по вољи и да би свашта имала да каже, али је само била некако непријатна".

Неда би требало да се појави у ревијалном дијелу финалне вечери и изведе једну имитацију

"Вероватно ће до краја успети да је намоле да учествује и да се сети уговора у којем јасно стоје неке ставке које морају да се испоштују, како не би морала плаћа пенале", објаснио је извор који је упућен у цијелу причу.

Да нетрпељивост не постоји само међу неким учесницима шоуа, показује примјер Ивана Ивановића и Марије Михајловић, који су се током емисије пецкали, да би га потом пјевачица поштено извређала.

"Сви су видели како је у емисији то изгледало, међутим, кад се емсиија завршила, Марија је изашла из студија и са неким преко телефона поштено извређала Ивана.

'Шта је он мене нашао да прозива у емисији, еј, он мене нашао да вређа, а што не погледа мало себе! Свашта сам хтела да му кажем, али сам остала на нивоу до краја вечери. Срам да га буде' ", викала је Марија на телефон, рекао је извор који се нашао на лицу мјеста.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана