Неда Украден хоће да иде на Евросонг

Агенције
Неда Украден хоће да иде на Евросонг

Неда Украден убијеђена је да је она овогодишњи представник Србије на "Евросонгу".

Пјевачица се спрема за "Беосонг", фестивал чији ће побједник отпутовати у Малме на највећи европски музички фестивал, пишу српски медији. Уколико успије да се домогне Шведске, пјевачица ће иза себе оставити и много млађе такмичаре. Њени пријатељи већ су почели да се шале са њом и говоре јој да и Србија има своју бабушку, алудирајући на прошлогодишње учеснице из Русије, групу коју чине баке старије од 60 година.

- Недини пријатељи већ збијају шале на њен рачун. Говоре како може лако да се деси да опет гледамо бабушку на "Евровизији", алудирајући на чињеницу да певачица има унуке - прича наш извор. Неда ће на "Беосонгу" имати веома јаку конкуренцију, а само један од 15 одабраних учесника браниће боје Србије у мају ове године у Малмеу.

- Снимила сам пјесму Дулета Бачића, који је написао моје велике хитове "Да се нађемо на пола пута" и "На Балкану" Сматрамо да је Беосонг одлична прилика за промоцију те пјесме - каже Неда.

Пјевачица је спремна, а за шале пријатеља не хаје. Јер она је поносна на чињеницу да је бака близнакињама Неди и Александри.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана