Наташин муж Љуба кафенише у радно вријеме

Агенције
Наташин муж Љуба кафенише у радно вријеме

Супруг Наташе Беквалац Љубомир Јовановић, који је постављен за директора Спортско-рекреативног центра Пионирски град, свако јутро у току радног времена испија кафе у једном ресторану на Дедињу.

 Да се рукометаш одмах по преузимању функције у државној установи бацио на љенчарење потврдиле су и неке папарацо фотографије на којима сједи у кафићу и испија јутарњу кафу у вријеме када би требало да буде на послу.

Спортиста, који је својевремено суспендован због допинга, стигао је четвртак ујутру око 8.30 часова у локал који се налази у непосредној близини стана у коме живи са пјевачицом и њеном кћерком Ханом. Убрзо му се придружио један господин, са којим је ћаскао око 45 минута.

Прво су наручили по кафу, негазирану воду и сок, а онда су прелиставали новине. Јовановић се буквално понашао као да је у својој кући, па се извалио на двосјед јер се очигледно још није био разбудио, преноси један лист у Србији.

У његовој канцеларији су рекли да он по читав дан има састанке те да ријетко свраћа у канцеларију. Сам Љуба није желио да коментарише причу по којој свој посао не обавља професионално.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана