Наташа тајно с Ћазимом на Ибици

Aгенције
Наташа тајно с Ћазимом на Ибици

Наташа Беквалац је прво раскинула с Владом Вуксановићем, па под оправдањем да тамо снима спот за своју нову пјесму, отпутовала на Ибицу, пишу српски медији. Са собом је повела још неколико атрактивних дјевојака, а два дана по доласку придружио јој се Ћазим Османи с браћом! Ко се не сјећа, њих двоје су били у вези прошле године.

Све се дешавало у највећој тајности да ова вијест не би дошла до медија. Чак су и путовали не само одвојеним летовима већ с разликом од два дана. С обзиром на то да и Ћазима већ препознају тамо, Ната је са собом повела огромно друштво, подразумијева се, сачињено од самих          љепотица.

С Беквалчевом су у једном од најлуксузнијих тамошњих хотела "Ушуаија" биле и пјевачица Јелена Мркић, играчица Сандра Мишић, манекенке Лела Радуловић и Маријана Видовић, и још неколико њих. Све оне ће се појавити у Натином новом споту - каже наш добро обавијештени извор.

Упркос томе што се у овом видео-клипу Ћазим сигурно неће појавити, нема ни најмање сумње да је баш он имао главну улогу на Ибици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана