Наташа шутнула Љубу

Агенције
Наташа шутнула Љубу

Живот Наташе Беквалац је увијек буран, па и када је љубав у питању, па је послије жучне свађе и расправе, прије неколико дана, раскинула везу са Љубом Јовановићем. Како пишу српски медији, спортиста је пјевачици замјерио то што је свој рођендан прославила са пријатељима у Амстердаму, а он јој је спремао велико изненађење у Београду.

- Љуба је дуго припремао изненађење за Наташин рођендан, а она је њему вече пред "диван дан" саопштила да ће ићи на пут са сестром и другарицама. Он је био јако љут, али је одлучио да прећути и сачека да се она врати у Београд, па да онда седну и попричају о њиховом односу - прича извор близак Нати и додаје да су се она и Јовановић жестоко посвађали послије њеног доласка из Амстердама.

 - Када се Наташа вратила, он је тада кренуо да јој пребацује што је отишла на пут и што му није му рекла на време да ће путовати, а онда је кренуо да износи све што му смета у њиховој вези. Ната му је објаснила да су они првенствено заједно, јер им је веза опуштена и без притиска, а који је он почео у последње време да ствара. Све време су причали повишеним тоном, а затим је Беквалчева пресекла и рекла да је крај - испричао је овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана