Наташа Шавија одбила Плејбој

Агенције
Наташа Шавија одбила Плејбој

Атрактивна новосадска манекенка Наташа Шавија сматра да од манекенства не може да се живи у Србији. Али није хтјела да иде никуд

– Живјети у стану с неколико дјевојака које не познајем, за мене би било исцрпљујуће – описује Наташа рад у иностранству.

 Позната Новосађанка увелико припрема први албум којим је већ задовољна иако још није завршен.
– Моја музика ће бити у поп-фазону и трудићу се да будем другачија. Већ дуже време сам на естради па знам како све функционише. Албум ће бити готов за око годину дана, али познајући себе, нећу моћи да дочекам па ћу највероватније избацити сингл до нове године. Не желим да ме људи доживљавају као старлету. Ја сам манекенка која снима музички албум – открива будућа пјевачица.

 Наташа открива да је одбила да се фотографише за "Плејбој" јер не жели такав вид промоције за који каже да је вулгаран и неукусан.

– Поставим се тако да послодавци схвате да не долази у обзир ништа осим посла и да нећу по сваку цену пристати све да радим – сматра она.

Каже да су многе дјевојке у заблуди јер мисле да не могу лијепо да се облаче ако немају пара. – Не волим да је све на извол’те, притом не мислим на сцену и спотове јер је то ипак нешто друго. Морам да признам да често добијам комплименте на рачун свог изгледа, што значи да љепота не значи претрпавање – објашњава ова манекенка. Тренира скоро сваког дана и код куће и у теретани јер не подноси ни килограм масних наслага.

 Атрактивна манекенка тренутно није у вези и сматра да је боље бити сама него у лошем друштву.

– Ако особа нема понашање и манире у складу с оним што очекујем и заслужујем, нема потребе да учествује у мом животу и да ми квари моју животну идилу – објашњава Наташа. Не толерише непоштовање и лаж, а прељубу не би опростила. – Од мушкарца очекујем да ми посвећује много пажње и да му буде битно да сам срећна. Најважније је да сам му ја преча од свега и да сам на првом месту – каже Наташа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана