Наташа и Љуба спремају свадбу на салашу

Агенције
Наташа и Љуба спремају свадбу на салашу

Пјевачица Наташа Беквалац и рукометаш Љуба Јовановић, који су се пред матичарем тајно вјенчали прије четири седмице, спремају интимно славље за мај и то на породичном салашу надомак Сремских Карловаца.

Младенци су се на овај корак одлучили због многобројних пријатеља који им данима честитају склапање брака и желе с њима да залију ову везу.

- Обоје су желели да без помпе и свадбе своју љубав крунишу браком, али очигледно да је то неизводљиво. Данима телефони не престају да им звоне јер их зову рођаци и пријатељи како би им честитали уз жељу да се окупе и у то име наздраве. То их је навело да почну да размишљају како да педесетак најближих сватова окупе на салашу новосадске барбике. С обзиром на то да певачица током лета много наступа, славље ће највероватније бити у мају -  рекао је извор, близак Нати.

- Наташа је на салашу славила рођендан, док се њена сестра Кристина на вечну љубав заклела, сад већ бившем супругу Иви Мартиновићу, такође на овом месту. Она је одушевљена пролећем на салашу, јер је све у зеленилу па и најмања декорација амбијент чини романтичним - рекао је извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана