Наташа Дачу не може да избрише из живота!

Агенције
Наташа Дачу не може да избрише из живота!

Након што је објелодањено да Наташа Беквалац скида истетовирано слово "Д" на руци посвећено њеном бившем супругу Данилу Икодиновићу, пјевачица открива да ће тетоважу ипак задржати, пишу српски медији.

"Неће да се скине. Прво, много боли. Једноставно, све има вероватно неке своје разлоге. Неће да се скине из неког свог разлога, ишла сам на најбоље ласере, али се није скинуло, тако да нека га, нека стоји", испричала је Беквалчева и описала свој однос са Икодиновићем.

"Врата мог дома су за Данила отворена док сам жива. Са Данилом сам веома добар пријатељ, сада функционишемо много боље. За мене је много важније да смо пријатељи и добри родитељи Хани, да смо увек на истој страни када је било који проблем везан за њено васпитање и одрастање. Веома сам поносна на њега као оца и верујем да је и он поносан на мене као мајку свог детета", каже Ната.

Подсјетимо, након развода од Данила Икодиновића, Наташу Беквалац су повезивали са многим мушкарцима. Недавно је папарацо усликао и рукометаша Љубу Јовановића како излази из њеног стана, али је она на све то само рекла да у њен стан долази много мушкараца, а не само он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана