Ната вриштала на Владу због Цеце

Курир
Ната вриштала на Владу због Цеце

Кад је видјела фотку на којој позирају Владимир Вуксановић и Светлана Ражнатовић, Беквалчева доживела нервни слом

Наташа Беквалац је толико заљубљена у Владимира Вуксановића да у посљедње вријеме непрестано има неконтролисане изливе љубоморе. Када је у петак купила „Стори" и погледала фотографије са прославе рођендана овог магазина, на којем она није била, у моменту је побјеснела. Зашто? Зато што се преко цијеле стране смјешкају њен дечко Владимир Вуксановић и Светлана Ражнатовић. Једно до другога. И још приде, манекен је пригрлио руком фолк звијезду, а прсти су му се зауставили на њеним голим леђима.

 - Ната је опуштено прелиставала новине и са Владимиром коментарисала ликове који су били на журки. А онда је видела његову и Цецину слику. Погледала је у Владу, па у фотку, па у Владу... Жестоко га је одгурнула од себе. Скочила је и бесно почела да цепа новине и да их гужва. Вриштала је на њега, питала га је како је могао то да јој учини! Гађала га је папиром и псовала... Није могла да се смири. Он је покушао да јој објасни да су само испозирали, али није хтела да га слуша. Буквално је доживела нервни слом, пошто су Влада и Цеца некада били у шеми. Наташа је уверена да се он намерно сликао само да би њу повредио - открива наш саговорник изузетно близак манекену и поп пјевачици.

Ово није једини случај у посљедњих десетак дана да Беквалчева бијесни на Вуксановића. 

Њих двоје су се жестоко посвађали у једном београдском ресторану.

Прво су се зезали са друштвом, ћаскали и смијали се, да би у једном моменту обоје повисили тон. Ната је вриштала на свог дечка, а њена пријатељица ју је упозорила да их гледају сви гости ресторана. Свађа је утихнула, а Наташа је покупила ствари и напустила објекат. 

Позвали смо и једно и друго, али нам нису одговарали на позиве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана