Насилничка вожња Наташе Беквалац

Aгенције
Насилничка вожња Наташе Беквалац

Наташа Беквалац својом бахатом вожњом ризикује многе животе. Пјевачица наставља да прави саобраћајне прекршаје и не зауставља се кад се на семафору упали црвено свјетло, пишу српски медији. Њу је недавно екипа "Папарацо лова" снимила како возећи свој БМЊ чак четири пута пролази кроз црвено.

Она би због бахате вожње, а није јој први пут, могла лако да остане без возачке дозволе. На основу снимка који је  емитован на Телевизији Пинк надлежни органи моћи ће да реагују, а ако истрага утврди да је заиста начинила прекршаје, Наташи би могла да буде изречена казна забране управљања возилом и до годину.

- Суд певачици ако се утврди прекршај може да изрекне 18 казнених поена, забрану управљања возилом 12 месеци и новчану казну од 75.000 до 150.000 динара – објашњено је  из Комитета за безбедност саобраћаја.

Само неколико седмица раније папараци су пратили Наташу, која је и тада дивљала београдским улицама. Послије јавног укора она се, изгледа, није опаметила, па и даље наставља да вози по сопственим правилима. За осам часова колико је екипа "Папарацо лова" пратила превршила је сваку мјеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана