Наручио проститутку, дошла му супруга

Агенције
Наручио проститутку, дошла му супруга

Бургас - Права трагикомична брачна драма догодила се Недељку Кареву (38) из Бургаса који је телефоном заказао провод са проститутком.

Дама је дошла тачно у договорено вријеме, а клијент само што није пао у несвијест јер је то била његова супруга, преносе данас портали.

Недељко и његова супруга Нађа били су у браку шест година.

Он ради као службеник у великом складишту за алкохол, а његова жена је била касирка у једном од највећих малопродајних ланаца у граду.

Она је свом супругу саопштила да креће на курс компјутера и енглеског језика јер јој се смучило да ради по 12 часова дневно за плату од 250 евра.

Aли, његова жена је почела да долази кући све касније, а убрзо је сазнао и да се запослила као секретарица у казино клубу.

Недељко се прво наљутио, али када се кућни буџет знатно опоравио, он се смирио.

Приходи су порасли и до 1.500 евра, а она је купила нову гардеробу, ауто и скупе парфеме, али више није долазила кући и заборавила је на брачне дужности.

Запостављени супруг је ријешио да позове проститутку.

Унајмио је посебан смјештај, наручио преко новина дјевојку и пристао да плати 150 евра.

Наручена пратња је дошла у тачно одређено вријеме, а када је отворио врата, пред њим је стајала његова жена у минићу, јако нашминкана.

Нађа је признала мужу да је у “посао” увела пријатељица, која јој је рекла да многе жене допуњују свој буџет бавећи се најстаријом професијом на свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана