Нападнути Лазетићи

Курир
Нападнути Лазетићи

Никола Лазетић и његова жена Соња умало да страдају прексиноћ на пројекцији филма „Праскозорје 2" у биоскопу „Колосеј" у Ушћу. Овај познати пар дошао је да гледа своју омиљену сагу о вампирима кад су тинејџери упали у салу и почели да прскају прах из противпожарних апарата, пише Курир.

- Неколико младих људи из публике је после петнаестак минута од почетка филма изашло из сале, да би се ускоро вратили и направили пометњу прскајући унаоколо садржај из апарата за гашење пожара - открива очевидац.

- Гледаоци су почели да се гуше и наступио је прави хаос. Одигравала се драма, али иза платна. Лазетић је помагао својој жени, али и осталима који су се ту задесили да се домогну излаза. Поготово млађима. После је коментарисао како је страшно што су се нашли на удару несмотрених клинаца. Шта би се десило да су и деца била с нјима, кад више ни у биоскопу човек није безбедан?! Никоме није било јасно како су се уопште ови делинквенти провукли поред обезбеђења и ушли са апаратима да се иживљавају - закључује извор Курира.

Никола Лазетић није био вољан да коментарише драму у биоскопу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана