На заједничкој турнеји потврдила да ју је супруг варао?

Агенције
На заједничкој турнеји потврдила да ју је супруг варао?

Вијест да је славни репер Џеј Зи варао своју љепшу половину Бијонсе већ мјесецима кружи медијима. Иако се нико од супружника није изјаснио о тачност ове информације, Бијонсе је на наступу у оквиру заједничке турнеје са Џеј Зијем отпевала пјесму у којој је поткачила свог мужа да ју је варао.

Неки су Бијонсино извођење пјесме "Resentment" протумачили као извjесну потврду да ју је њен супруг варао. Наиме, поп дива је измjенила ријечи пјесме како би је прилагодила својим љубавним околностима.

Оригиналан текст пјесме гласи: " 'll always remember feeling like I was no good/ Like I couldn't do it for you like your mistress could" – Увијек сам се осјећала као да ти нисам довољна/ Као да никада нисам могла да будем као твоја љубавница.

Бијонсе је ове ријечи мало премодификовала: " I'll always remember feeling like I was no good/Like I couldn't do it for you like that wack bitch could" – Као да нисам могла за тебе да будем као твоја лоша к...а.

Јесте да се често дешава да пјевачи мјењају ријечи пјесама приликом извођења уживо, али даље промјене текста можда потврђују Бијонсину срџбу.

Ријечи пјесама: " Been riding with you for six years...I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me," Бијонсе је промјенила у:

" Been riding with you for 12 years...I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me. She ain't half of me. That bitch will never be me."

Пјевачица је промјенила и број година, али и изразила гњев да та дјевојка никада неће бити она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана