Мрачне тајне славног пара

Агенције
Мрачне тајне славног пара

Свједоци смо да скоро све славне личности прате гласине о мрачној прошлости, али и многобројне афере због којих се неки стиде, а некима служе као вид "рекламе".

Посљедњи у низу скандала који прате овај славни пар се односи на Џеј Зија, односно гласину да је варао Бијонсе са мисицом Белгије Клаудијом Шилејн. Наиме, Клаудија је изјавила да ју је славни репер засипао шампањцем и да је отворено флертовао са њом у једном ноћном клубу у Антверпену прошлог мјесеца.

"Изашла сам са другарицама у један клуб у којем је био и Џеј Зи. Пошто нам је послао пиће убрзо нам се придружио и рекао како је пропутовао пола свијета, али да су му дјевојке у Антверпу најљепше", изјавила је мисица.

Међутим ово је тек почетак. Наиме, прије три године су кружиле гласине да је Џеј Зи направио дијете Јасмин Кашмир-порно глумици, мада је она то демантовала на свом Твитер профилу. Да ли је то стварно тако или је славни репер “купио деманти” купивши јој кућу од 2,5 милиона долара изгледа никада нећемо сазнати.

То није све, 2004. године су медији писали да је Џеј Зи направио дете популарној водитељки музичке емисије “106&park”, али су обоје ово демантовали. Ни 2001.година му није била наклоњена. Наиме, репер је тада признао да је избо ножем музичког продуцента Ленса Риверу у ноћном клубу.

Са само дванаест година Џеј Зи је пуцао на брата наркомана, иако је и сам касније диловао дрогу како би преживео, али га је и овог пута био спашен оптужби.

Ипак није само Џеј Зи крив за скандале. Пjевачица је 2011. године свом оцу Метју Нолсу који је радио као њен менаџер, дала отказ јер је имао проблем са зависношћу, иако је Бијонсе тада рекла медијима да отпушта оца јер је дошло до разилажења у креативним питањима, односно у ком правцу певачицина каријера треба да иде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана