Моли Тејлор Свифт за једно романтично вече

Агенције
Моли Тејлор Свифт за једно романтично вече

Британски глумац Орландо Блум, који се недавно развео од манекенке Миранде Кер, изгледа да се опоравио и заљубио у пjевачицу и текстописца Тејлор Свифт.

Не тако давно Орландо је говорио како је изгубљен без Миранде и како му много недостаје, али изгледа да је утjеху нашао у пjевачици Тејлор Свифт.

Неиме, Орландо пjевачици не престаје да шаље SMS поруке у којима је моли да изађу на роматичан састанак.

"Орландо јој буквално свакодневно шаље SMS поруке молећи је да изађу", рекао је неименовани извор близак глумцу, али Тејлор за сада одолијева молбама шармантног глумца.

"Тејлор тврди пазар. Позиви и поруке јој импонују, јер мисли да је Орландо веома секси, под нормалним околностима она би одмах прихватила да изађу, али пјевачица се плаши да тим поступком не угрози дугогодишње пријатељство са Селеном Гомез, али и Мирандом Кер", рекао је извор.

"Тејлор трага за озбиљном и стабилном везом и не жели да буде нечија рецка. Она се плаши да овим поступком не повреди Селену која и сама гаји јаке симпатије према Орланду, међутим он преко Селене жели само да дође до што више информација о пјевачици", саопштио је извор.

Вријеме ће показати како ће се ова холивудска љубавна заврзлама рјешити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана