Младен још пати за Секом

Агенције
Младен још пати за Секом

Манекен Младен Радуловић, који се прије пет година забављао са пјевачицом Секом Алексић, очигледно је још није преболио у потпуности.

 У прилог томе говори и фотографија на којој се види манекен како гледа и слуша бившу љубав на ТВ-у, и то све са осмијехом на лицу, док је пјевала у једној од "Грандових" емисија. Овај моменат забиљежили су Младенови пријатељи са којима је уживао те вечери, а пренијели медији у Србији.

- Њих двоје су провели дивно време заједно и Младен никада није крио да му је она остала у лепом сећању. Волео је тада њену музику, воли је и сада, и кад год има прилику радо чује њене нове песме. Нису у контакту, што је и логично, јер је она сада удата жена, а о својим емоцијама не прича, тако да не знам да ли је још увек воли - каже извор близак манекену.

С обзиром да слика говори више од хиљаду ријечи, осмијех и жар у очима са којима гледа Секин наступ, наслућују да Младен још увијек гаји емоције према пјевачици. Подсјећања ради, њих двоје су се упознали на снимању спота за њену пјесму "Аспирин", да би Алексићева послије тога раскинула са дотадашњим вјереником и менаџером Зораном Ковачевићем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана