Мисица Николина не излази из куће, данас одлука о одузимању круне

Aгенције
Мисица Николина не излази из куће, данас одлука о одузимању круне

Новоизабрана мис Србије Николина Бојић потпуно се изоловала након што су њене голишаве фотографије доспјеле у медије свега пар дана након избора.

Додатни притисак створила је и прича о томе да је Николина удата, што би значило да ће јој круна бити одузета. Данас ће бити познат крајњи исход, а како наводе организатори, Николина ће морати да се појави на конференцији за медије, јер ће у супротном компанија сама морати да донесе одлуку о томе ко је мис Србије.


- Договорили смо се да се појави у компанији у недељу увече и каже нам о чему се ради, а да затим заједно одржимо конференцију на којој ће испричати своју причу да не би било даљих нагађања у јавности - кажу у компанији "Miss Yu ".

 Највећи скандали изабраних мисица
- 1983. Сада позната глумица Ванеса Вилијамс морала је да се послије свега неколико мјесеци опрости од титуле мисице након што су њене наге фотографије објављење у еротском магазину "Пентхаус".

 - 2008. Лаура Зунига, мис Мексика, ухапшена је са својим дечком због покушаја изнуде новца, трговине наркотицима и прања новца.  

- 2006. Тара Конор, мис Америке, одала се алкохолу и дроги непосредно пошто је добила титулу. Завршила је на рехабилитацији, а Доналд Трамп је поштедео одузимања титуле.  

- 2012. Велика прашина подигла се када је у јавности откривено да је Џена Талакова, која се такмичила на избору за мис Канаде, рођена као мушкарац. Није дисквалификована под притиском јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана