Мис БиХ украли телефон, у њему нашли SMS поруке организатора избора!

doznajemo.com
Мис БиХ украли телефон, у њему нашли SMS поруке организатора избора!

Емисија Глам Блам сарајевске телевизије Хаjат објавила је садржај размијењених SMS порука Адне Авдић и Драге Гаврановића, учеснице финала и организатора овогодишњег избора Miss Earth (Мис Планете Земље) за БиХ.

Из порука је видљиво да су Адна и Драго договарали састанак, до којег није дошло, али ипак ни у једној поруци директно се не спомиње намјештање побједе.

Наводно су друге учеснице Адни украле телефон, фотографисале поруке и запријетили организаторима да ће изаћи у јавност ако Авдићева побиједи.

- Од нас 15 свака је добила обавјештење да ако жели може да са организатором сједне и поразговара о избору, како би се припремала, било какве консултације како би се нама помогло. Ни у једној поруци се није спомињало да би било шта између мене и организатора. Напосљетку, ја нисам ни изашла ни разговарала са њим, а нисам само ја добила ову поруку… све или већина мојих колегинице из Сарајева су добиле овакве поруке – казала је Адна у споменутој емисији, наводећи да у свему не види ништа спорно.

Иначе, наводно је спорна и Аднина порука у којој она пише “Емина ми говори да се Весо премишља између мене и још једне цуре”… на што је добила одговор “Ок само ништа не причај”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана