Мирка Васиљевић напала обезбјеђење хотела

Агенције
Мирка Васиљевић напала обезбјеђење хотела

Мирка Васиљевић покушава да заведе ред у престижном хотелу у Бечићима, у којем већ неко вријеме борави са дјецом и родитељима свог невјенчаног супруга Вујадина Савића.

Двадесеттрогодишња глумица, која очекује треће дијете, дигла је узбуну и напала хотелско обезбјеђење, јер су у једном листу освануле њене фотографије из баште комплекса на којима је са свекром и свекрвом. Затражила је пуну заштиту и да се новинарима стриктно забрани приступ мјесту на којем се одмара.

- Мирка је према особљу хотела поступила веома агресивно када је видела своје слике у новинама. Рекла им је да је дошла на одмор и да не жели да је ико узнемирава на летовању. Истакла је да хоће свој мир, јер не воли да се фотографише ни када ради, а поготово што је на одмору и што је дала велике паре за луксузни хотел - рекао је извор с лица мјеста, који је слушао како Мирка разговара са шефом обезбјеђења, а пренијели су медију у Србији, назвавши је покондиреном.

Глумица се није опустила ни када јој је, прије два дана стигао супруг, већ се чинило да је љута и на њега. Можда због тога што њему сликање не представља проблем и што фотографима и новинарима не стаје на муку док раде свој посао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана