Мира Шкорић преварила Палму због Цеце

Агенције
Мира Шкорић преварила Палму због Цеце

Мира Шкорић испалила је Драгана Марковића Палму због некад најбоље пријатељице Светлане Цеце Ражнатовић, с којом је захладила односе и више не говори, пишу српски медији.

 Наиме пјевачице су претходних година заједно долазиле на снимање новогодишњег програма за телевизију Палма плус у Јагодину, међутим, ово је први пут да се Шкорићева није појавила, док се Цеца одазвала позиву свог дугогодишњег пријатеља. Како тврде упућени, Мира није жељела да буде у Цециној близини. Она Палми није ни јавила да неће доћи, иако ју је он очекивао. Позвали смо Миру да је питамо зашто се није појавила.

- Била сам на рођендану код куме. Позвана сам на снимање али све се десило у пет до 12 и жао ми је што нисам отишла. Поштујем Палму и његову телевизију. То за Цецу је небулоза, немој то да пишеш, љубим те - рекла нам је Мира.

Цеца је код Палме у гостима била само пола сата - отпјевала је своје двије пјесме и учествовала у заједничкој здравици, послије чега се вратила за Београд. Иначе, она је једина имала привилегију да у ресторану запали цигарету, док су сви остали пушили напољу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана