Мина напустила снимање због Гоге Секулић

Агенције
Мина напустила снимање због Гоге Секулић

Мина Костић направила је сцену на снимању новогодишњег програма "Пинк" телевизије који је театрално напустила због Гоге Секулић. Наиме, како пишу српски медији, Костићева је полудјела што је на бину испред ње стала Секулићева од које се није видјела у кадру.

- Редитељ је тражио да у први ред стану Марина Висковић, Рада Манојловић, Гога Секулић, као и Миа Борисављевић, а у други да се распореде остали певачи. Када је видела да је Гога стала баш испред ње, те да се у кадру уопште не види, Мина је полудела. Почела је да виче како се "насадила ова од два метра" испред ње и како то није у реду. Када је видела да редитељ и после њеног протеста није променио одлуку театрално је напустила снимање - говори извор са лица мјеста.

Костићева је након тога као фурија ушла у бекстејџ, спаковала своје ствари и запутила се кући, не желећи да сачека крај снимања. Гога је остала на бини у чуду због скандала који је направила њена колегиница.

Како би провјерили наводе овог извора, новинари су позвали Гогу, која није имала коментар на цијелу ситуацију, а Мина се није јављала на телефон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана