Милица због бившег крије новог дечка

Агенције
Милица због бившег крије новог дечка

Од када је раскинула везу са Радетом Ковачевићем, братом Саше Ковачевића, пјевачица Милица Тодоровић на сва уста прича да би вољела да се помире, али и поред тога, не губи вријеме, већ пар мјесеци има везу са младићем који је анониман јавности.

- Милица се боји да ће брат Саше Ковачевића прекинути сваки контакт са њом ако сазна да има нову везу - прича извор близак пјевачици а преносе медији у Србији.

Како овај извор каже Милица је веома дискретна када је нова љубав у питању, јер је сигурна да би њен бивши прекинуо сваки контакт са њом када би сазнао за то, а она то не жели.

- Милица већ неколико месеци има дечка који је непознат јавности, и он је редовно вози на емисије и долази по њу, али до сада никада није прошетао јавно са њом, осим када изађу на неку вечеру, и то са већим друштвом. Све то раде да нико не би посумњао да међу њима нешто има. Тодоровићевој прија да буде у контакту са Радетом, иако међу њима више нема ничега, али јој значи када се повремено чују. Она је свесна да, ако Ковачевић сазна да она има дечка, неће је више звати, јер жели да испоштује и њега и њу и да јој дозволи да води неки нови живот, без њега - прича овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана