Милица Павловић забрањена у Хрватској?

Агенције
Милица Павловић забрањена у Хрватској?

Једна од најтраженијих пјевачица млађе генерације Милица Павловић наводно је забрањена у Хрватској.

Ову информацију објавио је један медиј из БиХ, а пјевачица каже да је шокирана овим информацијама.

- Шокирана сам таквим небулозама. Мени није нигде забрањен улаз, а камоли у неку земљу. Ја песмом ширим љубав, тако да је то моја пропусница за све. Само ми није јасно чему овакви наслови и лажи - рекла је Милица и тиме ставила тачку на даље спекулације.

Подсјетимо, Павловићева наступа широм региона сваког викенда, а у Хрватској је редован и увијек радо виђен гост.

О овој атрактивној пјевачици кружиле су разне приче, јер Милица жари и пали гдје год да се појави. Тако је недавно било и на једном београдском базену, гдје је направила пометњу чим је дошла. Иако би јој мало који мушкарац одолио, атрактивна пјевачица тврди да јој је секс на посљедњем мјесту.

- Видим да многи не верују у моје речи, али ћу опет бити искрена. Сама сам већ извесно време, чекам правог - каже пјевачица и додаје да јој мушкарци не прилазе често.

Милица истиче да није присталица авантуре за једну ноћ.

- Секс ми је на последњем месту! Тренутно. Будући да немам дечка, логично је да је мој одговор у складу с тим. Дакле, љубав према драгим људима ми је на првом месту увек, каријера на другом, а секс на трећем. Листа приоритета је подложна променама - каже кроз осмијех ватрена црнка, која се недавно у родном Лесковцу дружила са баком, дједом и пријатељима из дјетињства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана