Милица имитира Карлеушу

Агенције
Милица имитира Карлеушу

Милица Тодоровић у посљедње вријеме има идентичне наступе као Јелена Карлеуша. Како пишу српски медији, млада звијезда "Гранда" по узору на Карлеушу практикује да током наступа неког момка из публике скине до појаса. Милица је тако на свом наступу у једној дискотеци у Аустрији извела дечка на бину и скинула га.

- Милица је дечку прво дала микрофон да пева. Када је отпевао део њене песме, она га је повукла на бину и почела да га скида. Сви су били затечени јер Милицу никада нису видели у таквом издању. Она му је повлачила мајицу нагоре, дајући му до знања да треба да је скине, а када је остао го до појаса, публици је рекла да ће се ту задржати, иако је младић био спреман да се скине и у боксерице - говори извор који се нашао на лицу мјеста.

Како даље извор наводи, сви присутни у дискотеци били су затечени Миличиним понашањем на сцени. Некада стидљиви девојчурак израстао је у Карлеушиног насљедника, будући да само ЈК скида младиће на наступима. Оно што је такође уочљиво је и стајлинг који је Милица имала те вечери, а који подсјећа на онај који Карлеуша има на наступима - кратак црни деколтирани топ и го стомак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана