Мили повриједио руку на гитари

Aгенције
Мили повриједио руку на гитари

Александар Милић Мили доживио је незгоду на свирци. Он је расјекао руку на гитари, али га то није омело да сјајно одради свој посао, пишу српски медији.

Милић је са својим бендом "Милиграм" наступао у Новом Саду, у дискотеци "Парадизо", гдје је приредио прави спектакл. Новосађани ће сигурно дуго препричавати како су се провели, а Мили ће, осим по врхунском концерту који су одржали, овај наступ памтити и по повреди.

- "Милиграм" је до последњег места напунио "Парадизо". Уз њих се проводило око 1.200 људи, док је више од 300 остало напољу јер унутра буквално ниси имао где иглу да бациш. Момци су показали зашто су један од најбољих бендова у региону. Мили се толико унео у свирку да му је у једном моменту потекла крв низ шаку. Ипак, није му падало на памет да напусти сцену. Иако је посекотина дубока, стиснуо је зубе и жестоко отпрашио до краја - каже наш извор с лица мјеста.

Публика је до четири сата ујутру играла и пјевала уз хитове Милиграма, а "Легендуђ" и "Крушку" Ален Адемовић је отпјевао неколико пута. "Милиграм" је задивио Новосађане, који су пожели да их на овом мјесту виде ускоро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана