Милена Ћеранић се сели у Турску

Aгенције
Милена Ћеранић се сели у Турску

Милена Ћеранић за неколико дана сели се у Турску, гдје ће живјети са дечком Владимиром Дашићем, који је потписао једногодишњи уговор са клубом Бешикташ из Цариграда

- Пред сам Владимиров одлазак у Турску Милена и он су и јавно признали да се воле, па и не чуди што ће она оставити естраду и посао због њега и отићи тамо да живи. Прегрмела је огроман притисак медија и осуде људи, тако да ће им изолација од српске јавности у Цариграду добро доћи да се посвете једно другом. Он тамо већ тражи стан у којем ће отпочети заједнички живот - прича добро обавијештен извор за српске медије.

Како се сазнаје, Милена ових дана завршава пословне обавезе како би већ идуће седмице могла да оде у Цариград. Новинари су је упорно звали, али она није одговарала на поруке и позиве. Сигурно пакује кофере.

Како је кренуло, пола домаће естраде ће се иселити из Србије. Карлеуша је најавила да ће са Душком живјети у Турској, а сад ево и Милена...

Кошаркаш је иначе често Милени пјевао љубавне пјесме, а саиграчи се шале са њим на рачун везе са пјевачицом.

С обзиром на то да је Милени наводно пријетила Владимирова невјенчана супруга са којом има и кћеркицу, за надати се да је лошим данима дошао крај, да је ова потврда љубави и доказ да су јачи од свих проблема и "душебрижника".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана