Милена Ћеранић лажирала трудноћу?

Агенције
Милена Ћеранић лажирала трудноћу?

Након што су медији у Србији објавили да је Милена Ћеранић у другом стању са Владимиром Дашићем, кошаркаш се разбјеснио, јер како његови пријатељи тврде, он је са пјевачицом прекинуо сваки контакт још прије пет мјесеци и вратио се невјенчаној супрузи, са којом има кћерку.

Наиме, Ћеранићева је, наводно, у раној трудноћи, а близак извор спортисте испричао је за српске медије да се такве приче пласирају како би нарушиле однос Дашића и његове жене.

- Владимир није могао да се врати Маји, јер никада није ни одлазио од ње. Са Миленом је имао мало дужу авантуру, могу слободно тако да кажем, и већ јој је замерио неколико пута, јер је сазнао да она сама пласира приче по новинама да су њих двоје у не знам каквој љубави. Јасно јој је ставио до знања да никада неће напустити жену која му је родила дете, а Милена је на све начине покушавала да им уништи везу.

Пре скоро пет месеци, Дашић је ставио тачку на причу са Ћеранићевом, али она то ни тада, а ни сад не може да прихвати, па је ето решила да буде "трудна". Полудео је када је то чуо! Не може да верује да она нема границе и да пласира такве приче - прича овај извор, и додаје да се Дашићева невјенчана супруга није много потресла, већ је тјешила кошаркаша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана