Милан Северини: Имаш два дана да се иселиш са дететом

Aгенције
Милан Северини: Имаш два дана да се иселиш са дететом

Милан Поповић, краљ бакра, наводно је оставио бившој партнерки, хрватској пјевачици Северини Вучковић на столу поруку у којој пише да она и њихов син Александар морају да се иселе из куће, пишу хрватски медији.

"Имаш два дана да се ти и дете иселите из куће. Немојте да вас нађем кад се вратим", текст је поруке коју је Милан оставио Северини, за коју се вјерује да ће Северина искористити у предстојећем судском поступку око старатељства над њиховим сином Александром.  

Поповић јој је поруку оставио на столу након што су се посвађали у кући у Србији.

Он је отишао на пут, а Северина се спаковала и с Александром се вратила у Хрватску. Наводно, пјевачица је са собом понијела и тај папир.  

Уколико се испостави да је писање хрватских медија тачно, Поповић ће се наћи у врло незгодном положају пред судом, и ова порука ће му отежати пут до добијања заједничког старатељства над сином.  

Подсјетимо, краљ бакра је прије десет дана поднео захтјев Општинском грађанском суду у Загребу.

На овај корак се одлучио јер му Северина, како тврди, није дала да виђа сина Александра, односно, ако и јесте, то је било под њеним условима који су Милану неприхватљиви.

Северина је блиским пријатељима рекла, да ће на суду ићи "до краја" с аргументима који Поповића не приказују у најбољем свијетлу, а неће се устручавати да изнесе ни "прљав веш" из њихове везе.

Северина морала да се преобува за авион?

Пјевачица је пријатељима рекла да ће на суду аргументовано приказати Миланов незгодан карактер. Доказиваће његову опсједнутост алтернативним начином живота и психичко малтретирање.

Иако се њихова веза на почетку чинила као добро написана бајка, свакодневни живот није био ни приближно такав. Путовали су и возили се његовим авионом, али, нико не зна да је Северина прије уласка морала да скида штикле и обува папуче, пишу хрватски медији. Милан је од ње тражио да престане да се шминка, фарба косу, пије алкохол и пуши.

И на крају, забранио јој је да везује косу у пунђу јер му је са том фризуром личила на Јованку Броз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана