Милан: Рада ме је варала, зато сам је оставио!

telegraf.rs
Милан: Рада ме је варала, зато сам је оставио!

"Издаја је нешто што не праштам и срећан сам што могу рећи да никад нисам издао", изјавио је Станковић, који је недавно раскинуо са Радом Манојловић

Иако се спекулисало да су Милан Станковић и Рада Манојловић раскинули због његовог "опуштања" са Николијом Јовановић, ћерком Весне Змијанац, усиједио је потпуни преокрет и, по новој верзији, Милан је наводно Раду ухватио у превари, и због тога је раскинуо са њом! 

У интервјуу за "Скандал", Станковић каже да га је Рада издала, да је помирење немогуће, као и да само јадни и извитоперени умови могу да тврде да је њихова веза била обичан маркетинг.

На питање да ли је икада веровао да Манојловићева може да га превари, Станковић је одговорио:

- Искреној љубави, каква је наша била, потребна је толеранција, поверење и препуштање. Не желим превише да залазим у детаље, али рецимо да и даље желим да верујем да је Радмила добра, поштена и искрена особа. Превара се не опрашта и да сам знао, не бисмо били заједно! Поверење се не стиче, поверење се гради. Док је постојало, за нас је небо било граница. Кад се прокоцкало, све речи света нису довољно моћне да га изграде поново. Издаја је нешто што не праштам и срећан сам што могу рећи да никад нисам издао. 

Милан напомиње да не вјерује да је могуће помирење са Радом и додаје да се не каје због петогодишње везе са сексепилном певачицом. Такође, Станковић није пропустио прилику да прокоментарише нагађања да је њихова веза ионако била само PR прича. 

- Измишљотине, сплетке и глупост заиста нису сфера мог интересовања. То је већ одраз психичког стања особа које уопште могу да размишљају на тај начин. Мада, ево прилике да одахну! Учинио сам нешто да се осећају боље – закључио је Станковић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана